středa 11. března 2015

Hau,Hau,Hauuul!

Slibuji, že vám brzo přinesu o něco smysluplnější články, ale pro dnešek vám může být aspoň inspirací můj nový haul. Hadry, sešity, pokus o vtip! To tu dnes uvidíte. A na příště se můžete těšit na report z Londýna + fotky + video, na všem "pilně" pracuji. Znáte to.

Jako první tu pro vás mám svoje úlovky z nákupního centra Campus, kam jsem se jeden den vydala na čumendu. Chtěla jsem svetr, ten jsem nenašla, ale nakonec mi padlo do oka tohle úžasné triko s Lízou Simpsonovou z New Yorkeru. To jsem tam prostě nemohla nechat, navíc bylo zlevněno na 79 kč. Little Miss Perfect tak odešla domů v mé tašce. Prostě Líza!



Další úlovek je takový svetr-nesvetr, já nejsem žádná módní guru, takže nemám ani šajnu, jestli má tohle nějaký spešl název. Je to z tenké lehké látky. Volný střih, dole lehce zakulacené vzadu. Hodí se mi to, když je doma zima, ale svetr je moc. A dokonce jsem přemýšlela, že tím, jak je látka tenká, by se to dalo použít i v létě, když už bude moc sluníčka třeba u vody přes bikiny. Takže naprosté využití. A je z Takka. A nevím už přesně cenu, ale bylo to pod dvě sta.


A včera jsem zašla do mého nového oblíbeného obchodu, do Tigeru. A zrovna ho postavili tak, že vždy když jdu do města, mám ho po ruce. Nevím, ale jestli je to dobrá zpráva pro moji peněženku. Sice jsou tam ceny neskutečně příjemné, ale právě proto mám pocit, že jsem tak schopná toho nakoupit mnohem víc. A navíc Tiger může za moji novou obsesi v kupování sešitů. Vždy tam mají tak dokonalé obálky k nim, že je tam nemůžu nechat. Ještě před nedávnem jsem si tam koupila tento sešit s kroužkovou vazbou - Don´t grow up! It´s a trap!. Chodící, nebo spíš ležící dokonalost.


A jak už jsem se zmiňovala, včera jsem tam narazila na dva sešity v pevné vazbě, které taky něco hlásají.



Jeden je klasická A5, A5? Co nechodím do školy, se v tom už nevyznám. Prostě půlka A4. A ta druhá je taková maličká půlka té půlky A4. Chápete, doufám. Teď je otázkou, jestli je všechny popíšu. Ale začínám zjišťovat, že mi je příjemnější si věci zapisovat do těch sešitů než do počítače. Takže třeba tento Londýn už je hodně popsaný a to ho nemám tak dlouho.



Ještě jsem si tam koupila dvě skleněné nádoby s pevným uzávěrem. Zase nevím, jak se tomu říká. Má to prostě takovou páčku, nějak se to zahákne a prostě to drží zavřené. Koupila jsem si dvě, jsou velké, myslím, že tak litr a půl. A chci si do nich dávat moje müsli, které jím na snídaně. Ty papírové krabice jsou hrozně nepraktické. Ale to už jsem nefotila. Sklenicím se právě provádí údržba. Určitě plánuji článek o müsli, tak vám je pak dodatečně ukážu už naplněné.

A vtip na závěr! Teda skoro. Tohle jsem sice neulovila já, ale donesl mi to taťka, je to z levných knih. Kromě knížek tam prodávají i obyčejná levná plátna a on ví, že já se už dlouho odhodlávám zkusit na plátno malovat. Mám doma jedno. Ale pořád se nemůžu přimět. A tak mi koupil toto maličké plátno, které má všeho všudy jen pár centimetrů. Prý na tom můžu trénovat. Haha!

Pro srovnání půlka A4. Je to prostě prcek!


Tak to by bylo pro dnešek vše, přátelé! Ukořistili jste vy poslední dobou něco zajímavého?


4 komentáře:

  1. Ty sešity jsou naprosto úžasné!! Já hrozně miluju všelijaké deníčky, zápisníčky a sešity a pěkně se mi doma kupí :)

    OdpovědětVymazat
  2. pekný nákup :) páči sa mi svetrík-nesvetrík :D a tiež zošity :)
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný nákup, hlavně ty sešity jsou super ! :)
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím, kam na ty věci chodíš, protože u nás nic tak suprového nemají. A Tiger ani neznám. :D Hlavně bloky jsou perfektní :) Také na ně mám úchylku, jen pak problém je, že je mi líto do nich psát. :D

    OdpovědětVymazat