neděle 20. března 2016

Be Positive Music Playlist


To se tak občas stane, že vám život udělá obrat, skok, záklon, předklon a finální piruetu a vy jste najednou hozeni někam jinam. Začne něco nového, máte strach, protože nemáte ani šajnu, jak to dopadne, jestli to zvládnete. Já tohle píšu pár hodin před jedním takovým novým začátkem a nevím, jestli panikařit nebo se radovat, že mi život dal novou šanci, nový směr. No a jelikož bych teď opravdu potřebovala si něčím nakopnout úsměv na tvář a pozitivitu do srdce a moc dobře vím, že v takovém případě není nad dobrou písničku...tak jsem se rozhodla sestavit si motivační playlist a nějakou chvíli ho poslouchat a meditovat a relaxovat a prostě se dobře naladit, aby všechno dopadlo dobře. A když už má člověk blog, tak co udělá? Podělí se. Takže tady je můj momentální motivační výběr :)

neděle 6. března 2016

Moje TOP - Britské sitcomy (VIDEO)

Dnes tu pro vás nemám článek ale video a to s pár tipy na bezva sitcomy z Velké Británie. Do videa se dostali moji stoprocentní oblíbenci, tak doufám, že si, pokud už sitcomy neznáte, tam najdete novou zábavu na večer :)
Pokud se vám video bude líbit, můžete mu dát like a přihlásit si odběr. Moc mě to potěší a inspiruje do tvorby dalších videí. Určitě se chystám udělat i verzi s americkými sitcomy :) Bavte se!