sobota 28. února 2015

30 Days Squat Challenge pro začátečníky

Zítra začíná nový měsíc a já to vidím jako pobídku k tomu začít něco dělat. A jelikož patřím mezi začátečníky, co se cvičení týče, tak jsem brouzdala po netu a nakonec jsem narazila na 30-denní výzvu, kde cvičíme squats nebo-li dřepy. A tak se do ní zítra pustím a zkusím se jí propracovat až na konec, kde poslední den má za cíl 54 dřepů. Už jsem ji jednou začala v lednu, ale kvůli nemoci jsem s tím musela seknout. Tak doufám, že tentokrát mě zdraví nezklame.

úterý 17. února 2015

Jak jsem si četla rodinný rodokmen


Už je to hodně dlouho, co se můj prastrýc pokoušel dát dohromady rodinný rodokmen - přímou linii mého pradědečka, vlastně jeho otce. Chápete, doufám? :D ... Dneska donesl papír, kde je tajemství odhaleno. Teda kdyby tam nějaké bylo. Tak či onak, dopátral se až k roku 1684. Neskutečné. Příjmení se za ta století lehce změnilo, ale pořád je to můj rod. A těch lidí.

neděle 15. února 2015

Will you be my Valentine?... Nope.


Upřímně, přemýšlela jsem, jestli se k tomuto dni vůbec vyjadřovat :D Už si tolik lidí stěžovalo, tolik to vychvalovalo. Ale nějak mi to nedá a ráda bych přidala i můj povzdech/názor. Valentýn, všude samý srdíčka. Před dvěma týdny jsem vlezla do obchodu a chtělo se mi hned se otočit na podpatku a zmizet. Dost pochybuji, že by se všechny ty ptákoviny prodaly. Docela by mě zajímalo, co s tím pak dělají. Asi začnu litovat popeláře.